Att bära NaturligaSmycken är för mig att komma närmare naturen. Mina smycken står för att ingen är den andra lik, att hylla det speciella som något unikt. Symmetri och perfektion är inte det jag eftersträvar. Hos människan såväl som i smycken är det udda och ovanliga det som är det mest intressanta och vackra. Att låta trä torka innebär oftast någon ändring i materialet, det kan vara sprickor eller vridningar, detta är det speciella och fina med att arbeta i levande material och är välkommet i mina arbeten. 

Om mig

Jag kommer f.r.o.m. påsken 2018 öppna min atejè i Smedstorp på storgatan 27. Där kommer sen att fortsätta vara öppet lite till och från under vår-sommar-höst. Öppetider kommer finnas på vår fb sida som ni lätt har åtkomst till från kontaktsidan här inne.

Människan bakom hantverken, den som sedan längre drömt om att förverkliga sin hantverksdröm även om hantverken i sig varierat i det oändliga genom åren. Lisa heter denna kreativa konstnärssjäl, för så ser jag mig.
Idén med smycke av naturliga material startade nog så smått när jag skaffade mina första höns och insåg hur många vackra fjädrar som bara låg och skräpade på stallgolvet. Även andra delar av diverse olika djur såg jag potential i till smycke i alla dess slag. Samlat vackra ting har jag gjort av och till men det var först när vi fällde ett stort träd på gården som jag faktiskt tog tag i mina drömmar och fick en idé om ett träarmband till min kära syster.
En dag bestämde jag mig att verkligen satsa på detta med naturliga smycken och därav startade jag denna sidan kombinerat med en sida på FB och Instagram under samma namn. För mig är det vinst nog egentligen att tillverka mina smycken eftersom jag finner det väldigt meditativt att arbeta med händerna, och hade jag inte fått förfrågningar på mina armband hade det nog dröjt ytterligare lite innan denna sidan kommit till. Men jag ska inte hymla om att det är väldigt egohöjande att få sålt objekt.